Dato og klokkeslæt

10. august 15.00–17.00

ARTISTTALK// ColdHeggem

Eksklusiv eftermiddag i selskab med ColdHeggem

AFLYST
De som har købt billet kontaktes direkte af Billetten.dk
Vi har den store fornøjelse at invitere dig til en eksklusiv eftermiddag i selskab med den innovative brillemagerduo ColdHeggem, bestående af Rasmus Cold og Irene Heggem. Oplev deres roste udstilling "Out of Sight" på Bornholms Center for Kunsthåndværk, hvor natur møder kultur i en fascinerende symbiose, og få en dybere indsigt i håndværket bag udstillingen.

Eftermiddagens program:
  1. Kunstnerforedrag: Oplev Rasmus Cold og Irene Heggem fortælle passioneret om deres kunstneriske vision og processen bag deres unikke hornbriller.
  2. Forfriskninger: Nyd udvalgte vine, der komplimenterer aftenens tematik, mens du fordyber dig i udstillingens fascinerende værker.
  3. Eksklusiv brilleoplevelse: Få muligheden for at prøve, hvordan det føles at få taget mål til skræddersyede briller af en erfaren brillemager. Hvis du forelsker dig i dit nye look, kan du endda påbegynde processen med at få dine egne håndlavede briller i bøffelhorn.
Denne eksklusive eftermiddag giver dig en unik mulighed for at udforske grænsefladen mellem natur og kultur, håndværk og kunst, og ikke mindst opdage, hvordan et par skræddersyede briller kan forvandle dit udtryk.
Arrangementet er gratis, men antallet af pladser er stærkt begrænset, så vi anbefaler hurtig tilmelding (Bestil billet) for at sikre din deltagelse i denne enestående oplevelse.
Om ColdHeggem
ColdHeggem har siden 2003 udfordret grænserne mellem design, kunsthåndværk og bæredygtighed. Deres seneste udstilling, "Out of Sight", udforsker forholdet mellem mennesket og naturen gennem 21 unikke værker -- med alt fra lydkunst og fotografi til glasskulpturer og, frem for alt, håndlavede briller i bøffelhorn.
Rasmus Cold, med baggrund i design og scenografi, og Irene Heggem, med ekspertise inden for madkunst og sundhedskommunikation, forener deres mangfoldige talenter i skabelsen af disse enestående værker. Deres arbejde har været udstillet på prestigefyldte steder som Enter Art Fair, Hempel Glasmuseum og Le Carrousel des Metiers d'Art et de Creation i Paris.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften fyldt med æstetik, kreativitet og raffinement.

Pris

Gratis (kræver billet)