Dato og klokkeslæt

16. februar 19.00–20.00

"Et sted midt imellem" - Danse performance

Danse forestilling på Grønbechs Gård i Hasle.

I denne performance undersøger danser & koreograf Cathrin Elenor Nørgaard den længsel der vækkes i os, når noget i livet afsluttes og vi endnu ikke er landet i en ny form. Vores reaktion på forandring, og den tomhed som opstår, midt i overgangen fra det gamle til det nye.

Hvordan forholder vi os til vores indre vinter?
Fylder vi den ud eller tør vi gå på opdagelse i den?

Det er et møde med vores sårbarhed og vores forsøg på at holde fast i det velkendte, frygten for kontroltab og de skygger som bliver vækket i mørket.

Hvad sker der når vi ikke længere ”ved” eller kender til det næste skridt, men derimod tillader os selv at være nysgerrig på det der kan udfolde sig ud fra denne nulstilling? Hvem er vi uden for det velkendte, det vi kender til og det vi identificerer os i og med?

Det er en fortælling om hvordan vi kan imødekomme foranderligheden i livet med en større tillid og nysgerrighed på det uvisse og ukendte, og om hvordan naturens cykliske rytme kan minde os om vores egne indre årstider.

OBS: Der er koldt i det sorte rum på Grønbechs Gård. Tag godt med tøj på og behold jakken på.

Koreografi & dans: Cathrin Elenor Nørgaard
Kostume design:
Pernille Vestergaard
Musik:
Stars of Lid

Tak til:
Ansatte og frivillige af Grønbechs Gård,
BIRCA - Bækkelund International Residency Center for Artists & Susanne Danig for støtte til realiseringen af dette projekt.

Pris

70 kr
Køb billet