- Arts & Crafts Association Bornholms udstilling
- Særudstilling - Nye ACAB medlemmer
- Sarah Vajira Lindström - tekstil
- Louise Billgren - smykker
- Cassius Clay & Sinsuke Iwami - Keramik
- Gerner & Jahncke - Keramik
- Pernille Snedker - Marmorering
- Jessica Rios Gómez - Keramik
- Bettina Schori - Glas og Upcycling

Bornholm Wild Clay Research Projekt.
Ideen til ”Bornholm Wild Clay Research Project” (BWRP) opstod i 2011, da både Iwami Shinsuke og Anne Mette Hjortshøj blev inviteret til at deltage på The International Teabowl Festival i Sydkorea. Ud af en fælles interesse for arbejdet med lokale og ”vilde” råstoffer, sprang et samarbejde, som i 2021 havde 10 års jubilæum. Samarbejdet udgår fra ens arbejds- og brændingsmåder, dog forankret i to forskellige kulturer
Udstillingsprojektet "Wild Clay" har udviklet sig gennem de sidste ti år og i denne periode er keramiker Ann Charlotte Ohlsson også blevet en del af "Wild Clay". Jesper Lindstrøm Larsen er ligeledes blevet tilknyttet projektet. Lindstrøm Larsen er ikke keramiker, men har stor interesse i Bornholms råstofhistorie. Og han har, blandt andet, udviklet og bygget Agregårds ”lerfabrik”.
Tusindvis af fælles testresultater er blevet omdannet til færdige værker, der nu brændes i Agregårds tre ovne. De to ovne er bygget til formålet, den ene af dem, udelukkende af Bornholmsk ler. Resultaterne vises på to udstillinger, den ene på Grønbechs Gård og den anden i Japan i 2023.
Denne udstilling skal ses som en form for ”øjebliksstatus”, både på det fælles researcharbejde, men også på hvordan hver enkelt keramiker bringer testresultaterne videre i deres eget virke. Dogmet er at bruge udelukkende bornholmske råstoffer, i så vid udstrækning, som det er muligt. Idet, da der også må tages højde for æstetikken og funktionaliteten. Dette betyder, at omtrent 95% af udstillingens værker er frembragt ved af hjælp bornholmsk lermasse, begitninger samt glasurer. Og til dels også ovne, da de også er lavet af råstoffer fra Bornholm.
