Dato og klokkeslæt

24. juli 11.00–11.30

Komisk gadeshow for hele familien. 

SWEET HOME ON WHEELS

Lørdag den 24. juli kl. 11.00: ”Sweet Home on Wheels”. Adrian Schvarzstein og hans makker og en campingvogn. Komisk show.

Varighed: 45 min.

 

STUDIUM ACTORIS/ADRIAN SCHVARZSTEIN (NO/ES),

SWEET HOME ON WHEELS

Komisk gadeshow for hele familien. 

Et ældre ægtepar, som bor i en campingvogn, gennemlever alt fra kærlighed, jalousi til irritation og ømhed i deres liv. Det tredje hjul i deres forhold er campingvognen. De trange kår forhindrer harmonien i parrets gammeldags livsstil fyldt med gamle ting og nips, hvilket skaber absurde og komiske slapstick situationer, som perler på en snor! 

A comic street show for the whole family.

An elderly couple living in a caravan go through everything from love, jealousy to irritation and tenderness in their lives. The third wheel in their relationship is the caravan. The cramped conditions prevent the harmony of the couple’s old-fashioned lifestyle filled with old things and knick-knacks, creating absurd and comical slapstick situations, like pearls on a string!

www.adrianschvarzstein.com

Varighed/ Duration: 45 min

Medvirkende/Actors: Adrian Schvarzstein, Paolo Martin

Sted

Gården

Pris

gatis
Forestillingen