Dato og klokkeslæt

23. juli 11.00–11.30

Gadeteater

En marionetdukke Mr. Barti og dens dukkefører Alex.

Fredag den 23. juli kl. 11.00: Alex Barti. En marionetdukke Mr. Barti og dens dukkefører Alex.

Varighed: 30 min.

ALEX BARTI (DK/MK)

Marionetdukken der går lige i hjertet

Marionetdukken Mr. Barti er en dygtig musiker – og en endnu bedre performer! Han kan spille, synge og danse, og tryllebinder sit publikum, som han elsker at pjatte og flirte med. Dukkefører Alex Mihajlovski holder styr på flere end 40 strenge, selvom den habitklædte charmetrold vist hellere vil klare det hele selv. Der er nemlig ingen bånd, der skal binde ham!

A charmer with no strings attached

The marionet puppet Mr. Barti is a talented musician – and an even better performer! He can play, sing, and dance, and always seems to mesmerize his audience, whom he loves to fool around and flirt with. Puppeteer Alex Mihajlovski is in total control of the 40 strings that tie them together – although it seems the charming mr. Barti would rather go his own way from time to time…

Varighed/ Duration: 30 min.

Sted

Gården på Grønbechs Gård

Pris

gratis