Dato og klokkeslæt

19. juni 16.00–18.00

Sommer udstilling

Åbning af keramikudstilling og meget mere

Oplev nye værker af keramiker Gurli Elbækgaard

Gurli Elbækgard er uddannet keramiker på Designskolen Kolding og Kunsthåndværkerskolen i Bergen, men det var de norske fjelde, der slog hul på Gurli Elbækgaards kunstneriske greb. 

Gurli Elbækgaard er egentlig en klassisk trænet keramiker, der mestrer sit håndværk ved drejeskiven, men som alligevel ikke kan lade være med at skubbe sine grænser for, hvad man kan med leret og glasuren. At teste, lege og eksperimentere med farver, form og sanseligheder. Keramikeren rejser næsten altid ud, når der skal tankes op, perspektiveres og tænkes nye tanker. Ressourcer, der dyrkes til fulde i hendes unika-arbejde, mens det trænede pottemagergreb og det tekniske formøje foldes ud i brugskollektionerne

 

 

Sted

Hele Grønbechs Gård.

Pris

gratis