Dato og klokkeslæt

6. maj 15.00–16.30

Bornholm Craft Weeks 2021

informationsmøde om Bornholm Craft Weeks 2021

Maker’s Island Bornholm inviterer til informationsmøde om Bornholm Craft Weeks 2021 for alle interesserede deltagere. Bornholm Craft Weeks er 6 uger med spot på Bornholms kunsthåndværk. Formålet er at skabe kunsthåndværkeroplevelser af høj kvalitet, der viser hvorfor Bornholm er World Craft Region. Perioden er fra den 11. september til og med den 24. oktober. Programmet byder på udstillinger, workshops, masterclasses, tema events og meget mere. Målgruppen er kunsthåndværkerkolleger, passionerede kunsthåndværk-interesserede nationalt og internationalt, samt turister. Kom og hør mere om hvordan du kan være med som deltager.

 

 

Dato: Torsdag den 6. maj kl. 15.00 – 16.30

Sted: Grønbechs Gård, Center for Kunsthåndværk i Hasle

 

Tilmelding til Dorthe Møller Paulsen i Makers Island Sekretariatet på mail: makersislandbornholm@brk.dk

Ved mere end 25 deltagere tilbydes deltagelse via Skype pga. forsamlingsloftet i forbindelse med Corona.

Sted

Grønbechs Gård, Center for Kunsthåndværk i Hasle mødelokalet