Dato og klokkeslæt

23. oktober 10.00–12.00

Suminagashi marmorering - UDSOLGT!

Familie Workshop

 

Pernille Snedker Hansen underviser i den japanske teknik SUMINAGASHI. Og over to dage viser kunstneren hvordan man ved hjælp af sæbevand og japansk blæk kan marmorerer papir eller træ.

Workshoppen  fredag den  22. og lørdag den 23. oktober er udsolgt. 

Tilmelding via email: info@groenbechsgaard.dk

Betaling via webshoppen eller mobile pay, på 42 462.

Langsomt, dråbe for dråbe, mens pensler med blæk rører vandoverfladen dannes sorte blæk ringe. Vi leger med at lave motiver med blækket, mens det flyder på vandoverfladen. Papir lægges ned på vandet og suger blækket og motivet op. Formationerne på vandoverfladen, bliver reflektioner over og afspejlinger af processer i naturen, som fx. Krusninger på en vandoverflade eller små miniature landskaber.

At arbejde med Suminagashi marmorering er at danne meditativt rum, hvor vi kan fokusere og finde ro og flow. Samtidig med at vi leger med blækket og laver flotte motiver på papir. I kan lave postkort eller tegninger, som i eventuelt kan tegne videre på derhjemme.

Den Japanske tradition Suminagashi, går tilbage til år 700, hvor de gamle mestre formulerede en tilstand af flow, mens de arbejdede med de flydende og flygtige farver på vandoverfladen. Denne oplevelse af flow og foranderlighed ønsker jeg at videregive i workshoppen, hvor I selv kan prøve kræfter med den ældgamle og magiske, japanske teknik. 

Materiale der følge med: Diverse papir og postkort til tryk. Der lånes: Kar til Suminagashi marmorering, pensler og blæk, og diverse.

Kunsthåndværkerskolen i uge 42 faciliteres af designer og kunsthåndværker Pernille Snedker.

Pernille Snedker Hansen er uddannet tekstildesigner (Ba) fra Designskolen Kolding og hun har en Master of Arts fra Central Saint Martins College of Art and Design i London.

Pernille underviser i den japanske teknik SUMINAGASHI. Og over to dage viser kunstneren hvordan man ved hjælp af sæbevand og japansk blæk kan marmorerer papir eller træ.

 

Sted

Workshop lokalet på Grønbechs Gård.

Pris

150,- kr. inkl. entré til biennalen
Køb billet