STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

20. september 11.00–13.00

Familie Workshop

Glasgravering

For børn, Kunsthåndværk • Hasle • Lørdag, 19. september, Søndag, 20. september
  • Se Min kulturuge

En familieworkshop på Bornholms Center for Kunsthåndværk, Grønbechs Gård i Hasle handler om at være sammen på tværs af generationer om noget kreativt. I denne familieworkshop sætter vi fokus på glas. Vores formidler faciliterer workshoppen og guider deltagerne igennem.

Vi starter med at snakke om glas som materiale. Formidleren tager derefter gruppen med rundt i husets syv udstillinger på en børnevenlig rundvisning, for at se og røre ved kunsthåndværk i særklasse. Så vil vi begynde på det kreative arbejde i det hårde glas. I denne workshop er man sammen en voksen og et barn om én gravørmaskine, som man bruger til at skære i glas. Vi vil lave fine graveringsmønstre på glas, vaser eller billedrammer, som man kan tage med sig hjem. Vi bruger beskyttelsesbriller og følger øvrige anvisninger fra sundhedsmyndigheder. Vi glæder os til nærvær, samvær og kreativitet.

max. deltagelse 10. pers. bindende tilmelding ved betaling af 60,- kr. via mobile pay 61 69 05 04

Arrangementet er en del af Bornholms Kulturuge 2020 dvs. der kræves Kulturugebadge for at deltage.

www.bornholmskulturuge.dk

 

Sted

Kursus lokalet

Pris

60,- kr