STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

12. september 15.00–17.00

Mød Mari Keto

Artist Talk med Mari Keto

Mød kunsthåndværker og guldsmed Mari Keto i hendes udstilling UnControl.

UNcontrol er en udstilling om en materiel verden, der forandrer sig,

og om at bruge naturressourcer på alternative måder.

Mulighederne i vedvarende energi og den aktuelle miljøtilstand er emner, der vedrører os alle. Og den finske kunstner Mari Keto har brugt de sidste år på at arbejde med disse temaer gennem de forskellige projekter, der bliver præsenteret på denne udstilling.

Mari Keto blev født i Finland og arbejder i København. Da hun voksede op nær den finske skov, har naturen altid været tæt på hendes hjerte. Kontrasten mellem hendes barndomsmiljø og den by, hun nu bor i, spejles derfor ofte i hendes arbejde.

Keto er uddannet i design, smykkeformgivning og smedarbejde og hendes værker har en stærk tilstedeværelse af traditionelt håndværk iblandet innovativ teknik, videnskabelig forskning og ukonventionelle materialer.

max. deltagelse 12. pers. bindende tilmelding ved betaling af 40,- kr. via mobile pay 42 462.

Arrangementet er en del af Bornholms Kulturuge 2020 dvs. der kræves Kulturugebadge for at deltage.

www.bornholmskulturuge.dk

Sted

Hængedækket

Pris

40, kr.