STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

18. september 10.00–15.00

Musen, fuglen, pølsen og coronavirus.

Gadeteater

 

Gadeteater i Gården ved Grønbechs Gård.

”Musen, Fuglen & Pølsen” er en forestilling inspireret af Brdr. Grimms eventyr af næsten samme navn. Historien er både grum og humoristisk og udspiller sig på et køkkenbord, hvor kartofler, friskbagte boller, en pølse og køkkenredskaber forvandler sig til eventyrets karakterer i hænderne på dukkespiller og kogekone Ida Marie Tjalve, som giver en næsten Brinkmanns kommentar i børnehøjde med stykket, når musen, fuglen og pølsens velfungerende bofællesskab ødelægges af en udefrakommende bedrevidenhed.

Forestilling spilles kl. 10 & kl. 15.

Forestillingen egner sig til børn i alderen 5-9 år og deres voksne og varer ca. ¾ time

Arrangementet er en del af Bornholms Kulturuge 2020 dvs. der kræves Kulturugebadge for at deltage.

www.bornholmskulturuge.dk

Sted

Gården ved Grønbechs Gård