STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

21. juni 15.00–15.00

Artist Talk med Tina Astrup

Mød designeren bag udstillingen "Træformationer" - Tina Astrup

55,124094 , 14,911645

Designer Tina Astrup er fra Århus. Her går hun rundt på lokale savværker og i skovene og udser sig store stykker træ som tid, vind og vejr har taget under kærlig behandling. Dem bearbejder hun i sit værksted med slibning, til de kasserede stykker træ får et dragende, skulpturelt nærvær. Med sceneskiftet fra skoven til udstillingsrummets hvide rum, vækker Tina Astrup træet til live og får det til at fortælle visuelle og sanselige historier.

Til denne udstilling har Bornholms smukke klippeformationer og stenbrud fanget Tina Astrups opmærksomhed. Da den århusianske designer nærstuderede Bornholms særegne natur, fandt hun ud af, at bjergarternes tekstur og formsprog ligner dem, hun finder og fremhæver i træ. Den opdagelse inspirerede hende til at undersøge, om hun ved at overføre kvaliteter fra et materiale til et andet kunne udvide opfattelsen af træets materialitet og trække tråde til eksistentielle menneskelige følelser.

Sted

Kældergalleriet ved porten

Pris

40,- kr.