Kulturugen

Omvisning i Biennalen & Artist talk med Anne Marie Helger

  • _DSC1871

Artist Talk med Anne Marie Helger.

Entré 70,- kr. - Begrænset antal billeter - Kom i god tid.

Teater/ScenekunstHasleTirsdag 18. september

I ”det sorte rum” udstiller Anne Marie Helger med kostumerne "Råbe Rober" af scenograf & designer Lars Andersen & Dina Mai Mai.

Mød Anne Marie Helger til en Artist Talk på Hasle-dagen. Udstillingen er åben hele ugen kl. 10-17.

 

https://bornholmskulturuge.dk/2018-program/artist-talk-med-anne-marie-helger/

 

Et spor rundt på Grønbechs Gaard

KunsthåndværkHasleSøndag 16. september

To store kuraterede udstillinger på Bornholms Kunstmuseum og Grønbechs Gård viser det bedste af Europæisk samtidskeramik netop nu. 94 kunstnere fra 29 Europæiske lande vil være repræsenterede i de 2 udstillinger.

European Ceramic Context 2018 er et led i den Bornholmske biennale for moderne europæisk keramik og glas. De europæiske biennaler udspringer af en vision fra Bornholms kultur- og undervisningsinstitutioner om at bruge den bornholmske kulturarv inden for produktion af glas og keramik til kunstindustrien, som udgangspunkt for en markant internationalt tilbagevendende begivenhed, der skal markere Bornholm som centrum for glas og keramik i Europa. Glas- og keramikbiennalen på Bornholm, har siden 2006 udviklet sig til en central institution for udstilling af samtidsglas og -keramik på den internationale kunsthåndværkerscene. Glas- og keramikbiennalerne er således en væsentlig del af den bornholmske kunsthåndværkerverden, som af det UNESCO-anerkendte World Crafts Council netop er blevet akkrediteret som Europas første World Crafts Region. Denne anerkendelse er en manifestation af Bornholms internationale betydning som kraftcenter for kunsthåndværket.

Kulturugepasset 

Til alle arrangementer under Bornholms Kulturuge 2018 skal man som publikum kunne fremvise sit kulturugepas.

 

Kulturugepas er udformet som et badge, du kan sætte på tøjet, så det er nemt at få øje på.

Pris:

I 2018 er prisen kr. 50,- for voksne og kr. 30,- for børn og unge under 16.

I en del tilfælde vil der desuden være en udgift til billetter eller entré, mens mange andre arrangementer er helt gratis, når først du har købt dit badge. Det fremgår af beskrivelsen ud for hvert enkelt arrangement. 

Hvor og hvornår kan man købe sit kulturugepas?

Badget kommer til salg en lang række steder på Bornholm og i webshop!

Det forventes at være ude i butikkerne omkring 1. august.

Listen med salgssteder vil blive opdateret her inden salget starter, og vi giver også besked pr nyhedsmail og på Facebook, så følg også med der

Kulturugen