Udstillingsvirksomheden

Grønbechs Gårds hovedformål er at vise udstillinger.

I løbet af en udstillings-sæson viser vi under hovedoverskriften "Kunsthåndværk og Designt" skiftende udstilinger med lokale, nationale og internationale udstillere.
Bornholms Center for Kunsthåndværk viser det nyeste indenfor og afsøger grænserne for begrebet Kunsthåndværk, samtidskunst & design.. Vi præsenterer ca. 20 udstillinger i hver sæson. Kom og se op til 8 forskellige udstillinger hver dag i vore spændende og meget forskellige udstillingsrum.
 
Bornholms Center for Kunsthåndværk præsenterer gennem hele sæsonen Bornholms største samlede udstilling af bornholmsk kunsthåndværk i samarbejde med den censurerede sammenslutning ACAB – Arts and Crafts Association Bornholm: Glas, keramik, tekstil, metal, træ m.m. Denne udstilling, der fornys hver sæson, giver vore besøgende en enestående mulighed for at stifte bekendtskab med bornholmske kunsthåndværkere, og er et godt udgangspunkt for den videre færd rundt til øens mange værksteder.
 
Kunst Akademiets Designskole, som har elever fra mange lande, er fast repræsenteret med skiftende udstillinger sæsonen igennem.
 
Hvert andet år deltager vi i skiftevis European Ceramic Context og European Glass Context, der har deltagelse fra 30 europæiske lande.