Kære medlem, her finder du oplysninger vedr.Bornholms Center for Kunsthåndværk

Foreningen "Grønbechs Gård" ejer og driver Bornholms Center for Kunsthåndværk

Som medlem har du nogle fordele:

• kommer gratis ind til udstillingerne så ofte, du har lyst
  • får 10% rabat i Grønbechs Gårds butik
  • modtager elektronisk meddelelser med invitation til ferniseringer, indkaldelse til generalforsamlinger osv.

Medlemskab

Enkeltpersoner, organisationer og virksomheder kan optages som medlemmer. Læs mere om kontingent, og hvordan du bliver medlem eller fornyer dit medlemskab.

Elektronisk kommunikation

Generalforsamlingen har vedtaget, at kommunikation til medlemmerne primært sker elektronisk; det er for at spare ressourcer i administrationen. Indkaldelse til generalforsamling og andre meddelelser fra foreningen vil blive udsendt som nyhedsbrev - sørg derfor for at melde til Grønbechs Gårds nyhedsbrev. Kun medlemmer uden e-mail-adresse vil få meddelelser pr. post. Da postforsendelse er dyrt, besværligt, langsomt og relativt usikkert, opfordrer vi til, at medlemmerne tilmelder sig nyhedsbrevet.