Grønbechs Gård ejes og drives af foreningen "Grønbechs Gård"

• Kirsten Lund-Hansen IMG_1471
Driften af Grønbechs Gård finansieres af medlemskontingenter og entreindtægter med tilskud fra Bornholms Regionskommune; desuden har vi en gruppe velvillige sponsorer og mange frivillige "medarbejdere", som gør det muligt at drive dette hus på en professionel måde.

Grønbechs Gård havde i 2014 230 medlemmer, ca. 40 frivillige og 16 sponsorer.

Vedr. møder og andet, se medlemssiderne (login).
Bliv sponsor
Som sponserende virksomhed viser I jeres medarbejdere og kunder et kulturelt engagement og medansvar, at I interesserer jer for det bornholmske samfund, og at I ønsker at medvirke til at bevare og udvikle stolte bornholmske traditioner og styrker.

Firmamedlemskab giver gratis adgang for firmaets medarbejdere og forretningsforbindelser.
Bliv medlem af Grønbechs Gård
Enkeltpersoner, foreninger, organisationer og virksomheder kan optages som medlemmer. Medlemmer har fordele og medbestemmelse.
Læs mere om foreningen og medlemskab
Bliv frivillig
Har du hænderne skruet rigtigt på, er du god til at tale med folk, kan du sprog, eller kan du noget andet af de mange ting, Grønbechs Gård skal have gjort i såvel som uden for sæsonen og åbningstiden, så har vi måske brug for dig! Og måske har du også brug for os: Er du ny i byen eller på øen, kan vi hjælpe dig med at få en omgangskreds, er du holdt op med at arbejde, er her en mulighed for at få afløb for din idérigdom og energi. Eller vil du blot snuse til en ny verden i et spændende hus med nye kontaktflader til omverdenen? Så skulle du måske være frivillig hos os?
Læs om hvordan
Information auf deutsch